16.7.2013

Hevosen nimi ja nimen leviäminen


En taida olla ainut pelaaja, jota närkästyttää kilpureiden nimien suora kopiointi. Nimien kopiointi ei ole laitonta, mutta ärsyttävää, varsinkin jos jokin tietty pelaaja nappaa itselleen toisen omaa toistuvasti.

Alkuperäiset nimet ovat yleensä tavallisia ja helppoja sanoja, ehkä lainauksia, mutta loppusilauksen tekee erikoiset merkit, joista suora kopiointi on helppo tunnistaa. Omille hevosilleni haen erikoismerkkejä seuraavista linkeistä: generaattorista ja wikipedian unicode merkeistä.

Olen ottanut kuvia tällaisista tapauksista. Omien hevosteni nimet ovat alkuperäisiä, ja ne ovat innoittaneet myös paria muuta pelaajaa.

 










Kai sitä pitää taputtaa itseään selkään, kun on tehnyt jotakin kopioimisen arvoista :D

7 kommenttia:

  1. Onpa erikoista.O.O En ymmärrä, miksi kokonaisuus on kopioitava sellaisenaan? Sinänsä *kun nyt sanoit*, don Diego de la Vega voisi olla kiva nimi.;) Tosin ei sovi omaan systeemiini. Tulipahan vain kivat muistot teinivuosien Zorrosta.

    Sama nimi ei kai sinänsä ole ihmeellistä, kun Howrsesta löytyy n. 1000 Sinttua. Itse olen "kopioinut" nimen Millefiori, josta omalla hevosellani tuli Millefleurs. Sama asia, yleisnimi kuviointityylille, eri kieli.:)

    VastaaPoista
  2. Sean Connery (Howrse)13.8.2013 klo 14.55

    Don Diego de la Vega että Zorro on yksi elämäni tärkeimmistä tukipilareista.
    Vaikka täytänkin kohta 15,fanitin Zorroa jo alle 5-vuotiaana.
    Samoja kokemuksia minullakin,kasvattajanimeni LᶥSᵉ'ˢ Wᶦᴵᵈ Aᵏʰᵃˡ-Ƭ. kopioitiin seuraavanlaisesti: Wᶦᴵᵈ Aᵏʰᵃˡ-Ƭ.
    Ja kyseinen pelaaja kasvatti Wᶦᴵᵈ Aᵏʰᵃˡ-Ƭ. nimen alla Akhaltekkeja kuten minäkin.
    Huomasinpa samalla,että hänen kasvatuksensa perusta oli minun LᶥSᵉ'ˢ Wᶦᴵᵈ Aᵏʰᵃˡ-Ƭ. - kasvatteinen orini. Ei olisi pitänyt sitä oria aikoinaan myyntiin laittaa,jos tämän kopioinnin olisin aavistanut.

    VastaaPoista
  3. Sean Connery (Howrse)5.10.2013 klo 14.49

    Löysinpä uuden esimerkin hevostesi nimien kopioimisesta.
    Hevosesi ӄɑℓɱɑƞӄᴜӄӄɑ:n nimi on myös laitettu seuraavalle hevoselle:

    http://www.howrse.fi/elevage/fiche/?id=4566863

    VastaaPoista
  4. Katselinpa tässä tuota alempaa Lupinian ensimmäistä hevosta, mutta en löytäny mistää et siihen vois laittaa komman, ni laitan tähän, sori vaan. :-D On toi vanha Howrse ollu ihan erilainen! :-D Ootsä Lupinia ottanu ton Jason nimen jostain kirjasta? Ajattelin vaan, kun oon lukenu Percy Jacksonit, ja siinähän on Jason. :) Osin voinu laittaa tän kyl yksälki, mut ajattelin et Lupinialle tulee jo tarpeeks yksäreitä. :-D

    VastaaPoista
  5. Beck Parker Howrsessa30.11.2013 klo 11.51

    Ootsä Lupinia ottanu ton Jason nimen ekalle hepalle jostain kirjasta? Oon ite lukenu Percy Jacksonit ja siinähän on Jason. :) Laitoin tänne ku en löytäny sen jutun kommentti boxii. Ja sulle tulee muutenki varmaa ihan tarpeeks yksäreitä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lue hirveästi kirjoja. Nimen alkuperä on ujutettu siihen tekstiin mukaan ; )

      Poista
  6. Olenko ainut joka kaipaa nuita vanhoja "kuvia" hevosista esim. Varsat, ranskanravurit ja tekkit? Kun nyt aloitin pelin uudestaa parin vuoden tauon jälkeen, huomasin kyllä nykysen tutoriaalin, joka oli edellistäkin hitaampi.
    Ja anteeksi kaikille sillä tämä ei nyt liittynyt kyseiseen asiaan

    VastaaPoista

Kommentit eivät välttämättä näy heti. Ethän siis lähetä samaa viestiä useampaan kertaan. Halutessasi voit ilmoittaa howrse nimimerkkisi.